aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό»

«Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό»

Στο πλαίσιο της μεγάλης του συνέντευξης στο gazzeta.gr,  ο Ούρκο Πάρντο, όπως ήταν λογικό, μίλησε και για την πορεία του Γιάννη Γιαννώτα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο τερματοφύλακας των γαλαζοκιτρίνων αποθέωσε τον Ελλαδίτη ακραίο επιθετικό και τόνισε με σιγουριά πως αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η αναφορά του Πάρντο στον Γιαννώτα: Πολύ καλός παίκτης. Πραγματικά ποδοσφαιριστής – κλειδί για εμάς. Με την ταχύτητα, την τεχνική του, τον γρήγορο τρόπο σκέψης και αντίδρασής του και τα γκολ του μας άλλαξε το παιχνίδι. Μας προσέδωσε την ποιότητα που μας έλλειπε και μας έκανε χαρούμενους με τη συνολική του παρουσία.

Και πρόσθεσε: MVP φίλε. Σίγουρα MVP. Ο Γιαννιώτας με το ταλέντο του και τις ικανότητές του μέσα σε μικρό διάστημα μας έδωσε πολλά. Το βασικό ήταν η ταχύτητα στο παιχνίδι μας αλλά και το πόσο απρόβλεπτο το έκανε με τις ενέργειές του.

Για τον χαρακτήρα του: Καταπληκτικό παιδί. Ήθελε πάντα να δουλεύει και να κάνει έξτρα προπόνηση. Και στην παρέα όμως ήταν εξαιρετικός, κάνοντας πλάκες και βοηθώντας στο να είναι το κλίμα πολύ καλό.

Αν μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό: Χωρίς αμφιβολία. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να γίνει μεγάλος, αλλά και πρωταγωνιστής στον Ολυμπιακό. Έχει πολλές και μεγάλες ικανότητες. Ο Ολυμπιακός επειδή παίζει άκρως επιθετικά θέλει τέτοιους παίκτες.

Ο Γιάννης μπορεί να παίζει στα άκρα και να πλαγιοκοπεί ή να συγκλίνει προς το κέντρο ή και να παίζει και πίσω από τον φορ, κάνοντας παιχνίδι. Είναι και σε μία καλή ηλικία που του επιτρέπει να δουλεύει και να βελτιώνεται και να εξελίσσεται διαρκώς. Και ο Ολυμπιακός θα του δώσει τη δυνατότητα να πάει ένα επίπεδο πάνω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ