aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Eίναι "αιώνιο" ντέρμπι και ντέρμπι κορυφής»

«Eίναι “αιώνιο” ντέρμπι και ντέρμπι κορυφής»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο προπονητής φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Πλατής ενόψει του αποψινού αγώνα κόντρα στην Ομόνοια.

Για το αποψινό παιχνίδι: «Το σημερινό παιχνίδι έχει δύο τομείς, είναι “αιώνιο” ντέρμπι και ντέρμπι κορυφής. Με κάθε σοβαρότητα θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα. Πάμε με στόχο τη νίκη. Το πιο σημαντικό απ’ όλα δεν είναι να διατηρηθούμε αήττητοι και στην κορυφή, αλλά πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της συνέχειας».

Για το πρωτάθλημα φούτσαλ: «Παρ’ όλο που είμαστε αήττητοι, υπάρχουν πέντε ομάδες οι οποίες θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους και μιλώ για εμάς, την Ομόνοια, την ΑΕΚ, την ΑΕΛ και την Ανόρθωση. Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ αυτών των ομάδων. Θεωρώ ότι θα είναι συγκλονιστικό το πρωτάθλημα και ο καλύτερος να το πάρει. Έχουμε αρκετούς διεθνή Κύπριους στο ρόστερ και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το φούτσαλ αλλάζει επίπεδο και παρουσιάζει ελκυστικό θέαμα. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε και το άθλημα γενικότερα, και μας χαροποιεί ότι χρησιμοποιούμε Κύπριους φουτσαλιστές».

Το τελικό του σχόλιο: «Εύχομαι απόψε να ανταποκριθούμε και να δώσουμε ένα ωραίο θέαμα και ο κόσμος να το απολαύσει. Ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός να κερδίσει, αλλά περισσότερο να κερδίσει το άθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ