aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Είμαστε κοντά στον Αλ Τάμαρι»

Κοντά στον Αλ Τάμαρι και επίσημα ο Άρης! Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο τεχνικός των «κιτρίνων», Άκης Μάντζιος, ο οποίος ευελπιστεί για τη θετική -για την ομάδα του- ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ταυτόχρονα, ο 51χρονος τεχνικός που προετοιμάζει τους Θεσσαλονικείς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (30/1, 17:15) για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten, αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα του Άρη, Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο τόνισε ότι λείπει ακόμα ο αγωνιστικός ρυθμός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με την ΑΕΛ πέρα από τους τρεις βαθμούς: «Κρατάμε την καλή εικόνα μας, τη διάθεση που είχαν τα παιδιά, το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε, τις φάσεις που φτιάξαμε και θα θέλαμε ένα ακόμα γκολ για να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα ματς. Πάμε στο ένατο σερί παιχνίδι από την αρχή της νέας χρονιάς, η κούραση συσσωρεύεται, αλλά η διάθεση και η εικόνα της ομάδας μας ικανοποιούν».

Για το γεγονός πως με το γκολ του Ρόουζ ο Άρης έχει 12 διαφορετικούς σκόρερ: «Το σημαντικό είναι να σκοράρει η ομάδα. Όχι ποιος το βάζει το γκολ. Βρίσκουμε γκολ, η ομάδα προχωράει και αυτό είναι σημαντικό».

Για τα δώδεκα παιχνίδια με το μηδέν στην άμυνα: «Το έχουμε πει είμαστε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται, χωρίς να παίζει αμυντικά. Αμύνεται η ομάδα από τους επιθετικούς, έχουμε εμπειρία και είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε το μηδέν».

Για την κατάσταση του Μήτρογλου: «Έχει διάθεση και όρεξη να μπει και να προσφέρει. Του λείπει ο ρυθμός, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και σιγά σιγά με τα παιχνίδια θα εντάσσεται στην ομάδα».

Για το αν θα είναι διαθέσιμος στην αποστολή: «Ναι, θα είναι στην αποστολή».

Για τον Ιωάννου και το γεγονός πως μπήκε αμέσως στα βασικά του πλάνα: «Ο Ιωάννου μπήκε κατευθείαν στην ομάδα. Μας βοηθάει έχει ένταση στο παιχνίδι του, είναι ένα φουλ μπακ, προσαρμόζεται και θα μας βοηθάει όλο και περισσότερο».

Για το παιχνίδι με την Τρίπολη: «Δύσκολο παιχνίδι, μία ομάδα φορμαρισμένη. Θέλει προσοχή. Στο γήπεδό της η Τρίπολη είναι πιο επιθετική και πρέπει να προσέξουμε».

Για το αν επηρεάζει τα πλάνα του το γεγονός πως υπάρχει και το παιχνίδι του κυπέλλου: «Δεν μας απασχολεί το ματς κυπέλλου, κοιτάμε μόνο αυτό του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το αν η ομάδα είναι στα όριά της: «Σίγουρα κάποια παιδιά είναι επιβαρυμένα. Προσπαθούμε να την διαχειριστούμε. Είναι λογικό κάθε παιχνίδι που περνάει να μεγαλώνει την κόπωση και να γίνεται πιο έντονη».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: «Μόνο αυτό του Μαντσίνι, δεν έχουμε κάτι άλλο».

Για το αν προχωρήσει η μεταγραφή του Αλ Τάμαρι: «Είναι κοντά. Από εκεί και πέρα ευελπιστούμε να δούμε πως θα τελειώσει αυτή η μεταγραφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ