aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Είμαστε καλυμμένοι. Ο Ιωάννου για τρεις βδομάδες ήταν εκτός πλάνων και αντεπεξήλθαμε»

«Είμαστε καλυμμένοι. Ο Ιωάννου για τρεις βδομάδες ήταν εκτός πλάνων και αντεπεξήλθαμε»

Ήσυχοι νιώθουν στον ΑΠΟΕΛ από την διαφαινόμενη μετεγγραφή του Ιωάννου στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τον Κύπριο αμυντικό, τονίζοντας πως είναι καλυμμένοι σε αυτή την θέση. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Ζαχίντ-Τάαμαρι, με τους οποίους γίνεται προσπάθεια για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τους αντικαταστάτες του Ιωάννου: «Με ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης του Νικόλα είχαμε προχωρήσει στην προσθήκη των Ενσούε και Ζεράλδες. Είναι δυο παίκτες που συμβατικά μπορούν να βοηθήσουν στην αριστερή πλευρά. Ήδη το έχουμε να δει να συμβαίνει και στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ. Αν το μεταγραφικό παράθυρο ήταν ανοιχτό και με ρωτούσες αν υπήρχε περίπτωση να αποκτηθεί άλλος παίκτης δεν θα μπορούσα να αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο όμως αυτή η πιθανότητα δεν υφίσταται. Ναι είμαστε καλυμμένοι, έχουμε παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Ο Νικόλας εδώ και τρεις βδομάδες ήταν εκτός των επιλογών του προπονητή και η ομάδα κατάφερε να αντεπεξέλθει».

Για τους Ζαχίντ-Ταάμαρι: «Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί γιατί έχουμε πιο σημαντικά πράγματα που μας απασχολούν. Γνωρίζουμε την αξία των παικτών και την πρόθεση της ομάδας που είναι να τους έχει στο ρόστερ της. Έχουμε αρκετό καιρό να δούμε κάποια πράγματα και να συζητήσουμε με τους παίκτες. Δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη περί πρότασης για τον Ζαχίντ. Για τον Μούσα τα έχουμε πει αρκετές φορές. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι και οι δυο παίκτες είναι προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι εδώ και πνευματικά και σωματικά και ευελπιστούμε ότι θα μας βοηθήσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ