aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Είμαι πολύ περήφανος για το ντεμπούτο του Ρόλαντ»

«Είμαι πολύ περήφανος για το ντεμπούτο του Ρόλαντ»

Ο πατέρας του Ρόλαντ Σάλαϊ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο Σάββατο (9/9) με τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στην ουγγρική εφημερίδα «Blikk», για την παρουσία του γιου του στον αγώνα, αλλά και για τη συνέχεια της απόδοσης του στον ΑΠΟΕΛ.

«Είμαι πολύ περήφανος για το ντεμπούτο του Ρόλαντ. Δεν είδα ζωντανά το παιχνίδι, γιατί ήμουν στο παιχνίδι της κόρης μου στο χάντμπολ. Αλλά είδα το αποτέλεσμα και στιγμιότυπα του αγώνα, ενώ μίλησα και με τον Ρόλαντ. Ήταν και αυτός χαρούμενος με την εμφάνισή του, υπήρχε αρκετή δράση στο ματς, όλα πήγαν καλά», είπε αρχικά ο Τιμπόρ Σάλαϊ.

«Είναι σημαντικό γι’ αυτόν το γεγονός ότι έπαιξε καλά μετά από τόσο καιρό που δεν έχει αγωνιστεί. Θα πρέπει να τονώθηκε και η αυτοπεποίθησή του και θα πρέπει να φανεί αυτό και στο Μπερναμπέου την Τετάρτη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης», συμπλήρωσε η εφημερίδα για την απόδοση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ