aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕίδηση με Πιέρο Σωτηρίου!

Είδηση με Πιέρο Σωτηρίου!

Ο Τόμας Κρίστιανσεν, είπε να κάνει ροτέισιον και με το… παρταπάνω. Άφησε εκτός ενδεκάδας του ντέρμπι με την ΑΕΛ το πρώτο κανόνι του ΑΠΟΕΛ Πιέρο Σωτηρίου και τον φορμαρισμένο Γιώργο Εφραίμ, προφυλάσσοντάς τους πιθανότατα για τη ρεβάνς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ.

Ο Δανός τεχνικός μάλιστα, δεν έμεινε εδώ. Ο ΑΠΟΕΛ παίζει με έναν επιθετικό στην κορυφή, τον Ντε Καμάργκο και με τρεις ανασταλτικούς χαφ (Μοράις, Κάνιας, Βινίσιους) σε ένα σύστημα 4-1-4-1, με τον Κολομβιανό μέσο να παίζει για πρώτη φορά ως βασικός.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ως αντικαταστάτης του τραυματία Μιλάνοφ προτιμήθηκε ο Αρτυματάς κι επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Βάντερ και Αλωνεύτης.

Συγκριτικά με το πρηγούμενο ματς κόντρα στην Μπιλμπάο, εκτός ενδεκάδας για λόγους τακτικής, έμειναν επίσης οι Γιαμπερέ και Γιαννιώτας, ενώ υπενθυμίζουμε πως τραυματίες είναι οι Μπερτόλιο και Μιλάνοφ.

Δείτε πιο κάτω το γράφημα της ενδεκάδας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ