aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕίδε ματσάρα και τον Νιοέρ να σκοράρει!

Είδε ματσάρα και τον Νιοέρ να σκοράρει!

Το μέλος του τεχνικού τιμ του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Κωστή, βρέθηκε στο (κατάμεστο) «Αρένα Νατσιονάλα», όπου παρακολούθησε τον τελικό κυπέλλου Ντινάμο Βουκουρεστίου-Κλουζ.

Κράτησε σημειώσεις για δύο ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και αναλόγως θα χαραχθούν οι επόμενες κινήσεις. Πρόκειται για τους Χαρλέμ-Εντί Νιοέρ (επιθετικός) της Ντινάμο και τον Μάριο Παουλίνο, γνωστό ως Καμόρα (αριστερός μπακ) της Κλουζ, οι οποίοι αγωνίσθηκαν καθόλη τη διάρκεια του τελικού, μένοντας προφανώς σε αδρές γραμμές ευχαριστημένος με αυτά που είδε.

Το παιχνίδι έληξε 2-2 στην κανονική διάρκεια, με τον Νιοέρ μάλιστα να ανοίγει το σκορ στο 23ο λεπτό. Κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε με αριστοτεχνική εκτέλεση σε τέρμα. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, αλλά δεν άλλαξε κάτι και έτσι, ο κυπελλούχους Ρουμανίας αναδείχθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η Κλουζ ήταν πιο εύστοχη (5-4) και σήκωσε την αστραφτερή κούπα. Δεν λάθεψαν οι παίκτες της στις πέντε εκτελέσεις σε αντίθεση με την Ντινάμο που αστόχησε ένα και πιο συγκεκριμένα στο τέταρτο. Σημειώνουμε πως ο Νιοέρ είχε εκτελέσει το δεύτερο πέναλτι για την ομάδα του και εννοείται πως δεν λάθεψε.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ