aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Είχαμε επιμονή, εμπιστοσύνη στον τρόπο παιχνιδιού μας»

«Είχαμε επιμονή, εμπιστοσύνη στον τρόπο παιχνιδιού μας»

Στην επιμονή και εμπιστοσύνη που είχαν οι ποδοσφαιριστές  του ΑΠΟΕΛ στον τρόπο παιχνιδιού τους στάθηκε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος και αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αυτά δήλωσε ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε ένα ξεκάθαρο στόχο να αμυνθεί μαζικά και να σκοράρει με αντεπιθέσεις. Είχαμε επιμονή, εμπιστοσύνη στον τρόπο παιχνιδιού μας και καταφέραμε να πετύχουμε τον σκοπό μας», ανέφερε.

Για τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές: «Θέλω να πιστεύω πως έγιναν πολύ καλές επιλογές και ελπίζουμε νa ενσωματωθούν γρήγορα στην ομάδα και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η είσοδος σε ευρωπαϊκούς ομίλους».

Για τον επόμενο αγώνα: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση σε κάθε ματς που ακολουθεί».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση σε αντίπαλο: «Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς και να πετυχαίνουμε να παίρνουμε την πρόκριση απέναντι σε πολύ καλές ομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ