aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Eίχαμε επιδιώξει τη συνεργασία με τον κύριο Γιοβάνοβιτς, αλλά...»

«Eίχαμε επιδιώξει τη συνεργασία με τον κύριο Γιοβάνοβιτς, αλλά…»

Νέο ξεκίνημα για την Εθνική μας με τον Ραν Μπεν Σιμόν στο… τιμόνι της ομάδας.

Απολογίες Μπεν Σιμόν (Κανένα πρόβλημα με Άσντοντ)

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active και στην εκπομπή “Τα λέμε όλα” ο πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Χάρης Λοϊζίδης, αναφέρθηκε στη συμφωνία με τον Ισραηλινό τεχνικό.

Πολύ καλή επιλογή, «αλλά» (Μπεν Σιμόν)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο Μπεν Σιμόν

Για τη συμφωνία με τον Ραν Μπεν Σιμόν: «Ελπίζουμε ότι η συνεργασία αυτή είναι για το καλό και θα μας δώσει μια νέα δυναμική. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα με στόχο να διακριθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Προγραμματίζουμε από βδομάδας να αρχίσει ένα κύκλο επαφών μαζί με τους διάφορους συνεργάτες που υπάρχουν στο τμήμα εθνικών ομάδων και στο τεχνικό τιμ. Θέλει, επίσης, να παρακολουθήσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων μας. Πιθανότατα θα είναι εδώ την ερχόμενη Τρίτη».

Για τους συνεργάτες του: «Οι συνεργάτες του θα είναι κατά μεγάλη πλειοψηφία από το υφιστάμενο τιμ των Εθνικών Ομάδων. Ο κύριος Αριάν Μπεκιάι παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων. Θα γίνει μία ευρύτερη αξιολόγηση όλων αυτών των «συναδέλφων» και θα καταλήξουμε στο τιμ που θα πλαισιώσει τον κύριο Μπεν Σιμόν».

Για το πώς κατέληξαν στον Ραν Μπεν Σιμόν: «Είχαμε επιδιώξει τη συνεργασία με τον κύριο Γιοβάνοβιτς, αλλά όταν δεν τα καταφέραμε στραφήκαμε στον κατάλογο των ονομάτων που είχαμε ενώπιόν μας. Στραφήκαμε στον κύριο Μπεν Σιμόν, ο οποίος ήταν η πρώτη μας επιλογή. Ο λόγος που επιλέξαμε τον κύριο Μπεν Σιμόν ήταν γιατί είναι σε μια νεαρή ηλικία και γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας. Πήραμε αρκετές συστάσεις, είχε προσωπική σχέση και επαφή μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Ομοσπονδίας. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο συμφωνήσαμε κι από εκεί και πέρα μπήκαμε σε συζήτηση στόχων. Διαβάσαμε διάφορα στα ΜΜΕ, αλλά δεν υπήρχε κάτι για να μας προβληματίζει ότι θα «χαλάσει» η συμφωνία».

Διαβάστε επίσης:

 «Κλείδωσε» το deal με Μπεν Σιμόν

 Yπογράφει μέχρι τον Οκτώβριο του 2019

Αναλαμβάνει την Εθνική ο Μπεν Σιμόν! (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ