aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έγραψε» έπος ο Μοράις, στο πάνθεον της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ

«Έγραψε» έπος ο Μοράις, στο πάνθεον της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για τον Νούνο Μοράις. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ είναι στην ενδεκάδα των γαλαζοκιτρίνων για το εντός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφτασε τις 505 συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ που τον καθιστούν ως τον ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας.

Ο Μοράις ξεπέρασε τον τεράστιο Γιάννο Ιωάννου, ο οποίος σταμάτησε στις 504 εμφανίσεις. Ο κάπτεν μετακόμισε από την Τσέλσι στην ομάδα της Λευκωσίας το καλοκαίρι του 2007 και μετά από το πρώτο εξάμηνο, αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.

Διαβάστε επίσης: Με Αρτυματά και Τάαμαρι η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφο

Πανηγύρισε οκτώ πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, δύο νταμπλ, τέσσερα Σούπερ Καπ και τεράστιες επιτυχίες στην Ευρώπη, με αποκορύφωμα την επική πορεία στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2011-12.

Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με παρουσία στις τεράστιες επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη από το 2009 μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του Μοράις

338 Champion games

111 European games

9 Super Cup games

47 Cup games.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ