aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Εγώ ήμουν του Κληρίδη», η κομπίνα που έφερε τον Μισό στον ΑΠΟΕΛ

«Εγώ ήμουν του Κληρίδη», η κομπίνα που έφερε τον Μισό στον ΑΠΟΕΛ

Ρόλο «μεσάζοντα» στη μετεγγραφή του Δημήτρη Μισού στον ΑΠΟΕΛ έπαιξε η Ομόνοια Αραδίππου. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον Active (107,4 & 102,5) o παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων την περίοδο εκείνη τον διεκδικούσαν από την ΕΠΑ ο Απόλλων και η Ανόρθωση, όμως λόγω πολιτικών πεποιθήσεων έπρεπε να πάει στον ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό έγινε σε μεταγενέστερο στάδιο και αφού μεσολάβησε η θητεία του στην Ομόνοια Αραδίππου.

«Έφυγα από την ΕΠΑ, πήγα στην Αραδίππου για να πάω στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν διαφορετικό το ποδόσφαιρο τότε, ήταν πολιτικοποιημένο. Εγώ ήμουν του Κληρίδη, οι άλλοι του Κυπριανού. Ε, να πάει ο Μισός στον Απόλλων ή την Ανόρθωση θα ήταν πρόβλημα. Ο Απόλλων και η Ανόρθωση ήταν του Κυπριανού. Ήταν ο Τάκης Πελεκάνος τότε στην Ανόρθωση».

Δηλαδή, πώς στήθηκε το σκηνικό; «Η συμφωνία ήταν να πάω στην Αραδίππου και στη συνέχεια να πάω στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν μιλημένοι στην Ομόνοια και στον ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ μου έδωσε τα πάντα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ