aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕγκωμίτης: «Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη σπουδαία δουλειά, παλέψαμε, αλλά...»

Εγκωμίτης: «Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη σπουδαία δουλειά, παλέψαμε, αλλά…»

Ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας, Γιώτης Εγκωμίτης, μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ και την ήττα με 0-2 στο ΓΣΠ, συγχάρηκε τους γαλαζοκίτρινους και τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με τους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση του στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ και την σπουδαία δουλειά που κάνει για την Κύπρο κι εύχομαι ακόμη καλύτερα. Ξέραμε τις δυσκολίες κρατήσαμε μέχρι το 89’ στενό σκορ 1-0 και πιστεύαμε σε κάτι καλό. Έτσι δεν μπορώ να έχω παράπονο. Το πάλεψαν οι παίκτες μου υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια είμαι ευχαριστημένος. Ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε πολλές φάσεις, μπορούσε να τελειώσει το ματς πιο νωρίς αλλά παλέψαμε κι εμείς. Δεχτήκαμε γκολ από ένα στημένο και από μια αντεπίθεση. Βλέπουμε τη συνέχεια».

Για το ματς με τη Δόξα είπε: «Δεν είναι τελικός, είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Τελικός είναι για τη Δόξα, για μας όχι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δεν κρυφτήκαμε πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ