aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Εγκλωβίστηκα στην Κύπρο με τον Σάβιτς, δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»

«Εγκλωβίστηκα στην Κύπρο με τον Σάβιτς, δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»

Η κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο επηρέασε και τη ζωή της γυναίκας του Βουγιαντίν Σάβιτς, Μίρκα Βασιλιέβιτς. Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, ήρθε για λίγες μέρες στο νήσι μας και λογάριαζε να επιστρέψει στο Βελιγράδι για επαγγελματικούς σκοπούς (δουλεύει ως ηθοποιός).

Ο κορωνοϊός όμως… εγκλώβισε τη Σέρβα καλλονή στην Κύπρο, καθότι η προγραμματισμένη της πτήση ακυρώθηκε και δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

«Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι με τον Βουγιαντίν στην Κύπρο. Γενικά, η λειτουργία μας ως ζευγάρι από την εφηβική ηλικία είναι σχέση μεταξύ Σερβίας και κάποιας χώρας όπου ο Βουγιαντίν παίζει ποδόσφαιρο. Ζούσε στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αγγλία, τη Μολδαβία, σε όλες αυτές τις χώρες έπαιξε ποδόσφαιρο, τώρα παίζει για το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο», ανέφερε αρχικά η Μίρκα Βασιλιέβιτς.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν έχω ελεύθερο χρόνο και δεν υπάρχει πρόβλημα με τα παιδιά φυσικά είμαστε μαζί. Αλλά, όταν έχω επιχειρηματικές υποχρεώσεις είμαι τότε στο Βελιγράδι και προσπαθώ να διατηρήσω την καριέρα μου. Ήμουν στο Βελιγράδι τον Φεβρουάριο, έκανα κάποιες παραστάσεις, και πήγα στην Κύπρο για να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί και το σχέδιο ήταν να επιστρέψουμε στη Σερβία στις 11 Απριλίου. Ωστόσο, έλαβα ένα μήνυμα από την αεροπορική εταιρεία ότι η πτήση μας είχε ακυρωθεί, αλλά ότι ήλπιζαν να βρούμε σύντομα μια νέα ημερομηνία».

Σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει υπογράμμισε: «Προς το παρόν, είναι καλύτερο ο καθένας να υπακούει στους κανόνες των εμπειρογνωμόνων και να ακούει αυτό που ανακοινώνεται. Το δεχόμαστε και θα είμαστε στην Κύπρο μέχρι να μας πουν ότι υπάρχει ασφάλεια παντού και μπορούμε να έρθουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ