aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕφραίμ & Γιαννιώτας: Αυτό δεν αναμενόταν σε μεγάλο βαθμό

Εφραίμ & Γιαννιώτας: Αυτό δεν αναμενόταν σε μεγάλο βαθμό

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δύο εκ των κορυφαίων παικτών του ΑΠΟΕΛ στο επαναληπτικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην οποία επετεύχθη το θαύμα της πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, έμειναν εκτός ενδεκάδας του σημερινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ο λόγος για τους Εφραίμ και Γιαννιώτα οι οποίοι ήταν βασικοί και διακριθέντες απέναντι στην Μπιλμπάο.

Κάπου εδώ, όμως, αναδεικνύεται το μεγάλο βάθος των γαλαζοκίτρινων, αφού στη θέση τους θα αγωνιστούν Αλωνεύτης και Βάντερ, δύο παίκτες οι οποίοι θεωρούνται εξίσου φορμαρισμένοι τον τελευταίο καιρό και οποιεσδήποτε αλλαγές από τον Τόμας Κρίστιανσεν στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ αφορούν καθαρά σε λόγους τακτικής, ροτέισιον και ξεκούρασης.

Τη θέση του τραυματία-τιμωρημένου Βινίσιους πλάι στον «βιονικό» Μοράις πήρε ο Κάνιας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν οι δύο «καθαρόαιμοι» φορ των πρωτευουσιάνων, Ντε Καμάργκο και Σωτηρίου.

Όσον αφορά στην πεντάδα της οπισθοφυλακής, δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση σχετικά με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης. Βάτερμαν (τερματοφύλακας), Μιλάνοφ, Μερκής, Αστίθ και Ιωάννου είναι οι ποδοσφαιριστές στα μετόπισθεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ