aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕφραίμ: «Χρειάζεται χρόνος και προσαρμογή, θα βρούμε ευκαιρίες και γκολ»

Εφραίμ: «Χρειάζεται χρόνος και προσαρμογή, θα βρούμε ευκαιρίες και γκολ»

Την πεποίθηση πως θα βρεθούν οι λύσεις για ευκαιρίες και γκολ, τις επόμενες εβδομάδες όταν και θα έρθει περισσότερη φρεσκάδα, και θα συμβάλουν και οι νέοι παίκτες, ανέφερε στην κάμερα της Cablenet ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Εφραίμ, μετά την ήττα από την Μπνέι Σαχνίν με 1-0.

Τόνισε παράλληλα πως η ομάδα θα βγάλει καλύτερους αυτοματισμούς, και ότι χρειάζεται χρόνος και προσαρμογή.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Εφραίμ:

Για την προετοιμασία γενικότερα και το σημερινό φιλικό: «Πάει πάρα πολύ καλά, πολλά τρεξίματα, διπλές προπονήσεις. προσπαθούμε να αφομοιώσουμε το παιχνίδι που θέλει ο προπονητής μας. Το πρώτο μισάωρο ήμασταν αρκετά καλοί, λίγο η κόπωση, λίγο η αλλαγή συστήματος μας επηρέασε. Δεχτήκαμε ένα γκολ όμως είναι κάτι που θα λυθεί. Θα βγάλουμε καλύτερους αυτοματισμούς, χρειάζεται χρόνος και προσαρμογή».

Για τους νεοφερμένους: «Σε λίγες εβδομάδες θα έρθει περισσότερη φρεσκάδα, θες και τους καινούργιους παίκτες να συμβάλουν. Με τον τρόπο που θα παίξουμε έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις και θα βρούμε λύσεις για ευκαιρίες και για τέρματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ