aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕυχές και τρολάρισμα στον Βάντερ! (pics)

Ευχές και τρολάρισμα στον Βάντερ! (pics)

Μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στη Ζάρια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο τέως εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ Βάντερ Βιέιρα, ανάρτησε το δικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τις φωτογραφίες που βλέπετε στο τέλος.

«Νέες στιγμές, νέα ζωή και νέοι στόχοι. Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, την οικογένειά μου τους εκπροσώπους μου Νόρντιν Σαμ και Ρούι Γκόμες για την υπομονή που επέδειξαν, την υποστήριξή τους και τη δουλειά που έκαναν για να με φέρουν σε αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ την Σάρια για την υπομονή, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη στη δουλειά μου», έγραψε ο Βραζιλιάνος άσος.

Ο μάνατζέρ του Βάντερ, Σαμ, με τη σειρά του έγραψε: «Είμαι περήφανος που ανακοινώνω της επίσημες υπογραφές ανάμεσα στον Βάντερ Βιέιρα και τη Σάρια. Ο ποδοσφαιριστής άφησε τον ΑΠΟΕΛ κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, πορεία μέχρι στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ και πρόκριση φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχαριστώ τον Βάντερ και τους συνεργάτες μου για την εμπιστοσύνη τους. Δούλεψε σκληρά, παίξε σκληρά».

Πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι, καθώς και πάρα πολλοί φίλοι του, τού ευχήθηκαν τα καλύτερα. Μερικοί εξ αυτών και οι Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ρενάν Μπρεσάν, Γκιγιέρμε Αμορίν, Γιώργος Μερκής, Άλεξ ντα Σίλβα. Μάλιστα, ο Αμορίν τον… τρόλαρε για το νέο λουκ του Βάντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ