aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈδωσε 120.000 ευρώ για να πάρει ξανά Ελλαδα τον Μπερτόλιο

Έδωσε 120.000 ευρώ για να πάρει ξανά Ελλαδα τον Μπερτόλιο

Για ενδιαφέρον της Λαμίας να αποκτήσει τον Φακούντο Μπερτόλιο κάνει λόγο δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportıme.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Λαμία κατέθεσε πρόταση 120.000 ευρώ στον Αργεντινό, ο οποίος αγωνίστηκε τους τελευταίους μήνες στην Ορντάμπασι Καζακστάν.

Η Λαμία επιχειρεί να πάρει τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ στην Ελλάδα ύστερα από δύο χρόνια, καθώς τη σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε με επιτυχία στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Κινήσεις που θα την ανεβάσουν μεσοεπιθετικά θέλει να κάνει η Λαμία και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr μία περίπτωση που προσπαθεί είναι αυτή του Φακούντο Μπερτόγλιο.

Πρόκειται για τον 28χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει περάσει από τον Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2015-16. Είχε κάνει, μάλιστα, τότε αρκετά καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να πάει μετά στον ΑΠΟΕΛ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ορντάμπασι του Καζακστάν, όπου πήγε τον Ιανουάριο.

Η πρόταση που του έχει καταθέσει η Λαμία είναι ύψους 120.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί υπέρβαση για εκείνη. Περιμένει την απάντησή του και πιέζει για να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ