aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈδωσαν τα χέρια με Δώνη

Έδωσαν τα χέρια με Δώνη

Tην έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δώνη και το τεχνικό του επιτελείο για τον επόμενο ένα χρόνο ανακοίνωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.

Ήρθε ο Δώνης και πάει για υπογραφές

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και το προπονητικό του επιτελείο. Η συνεργασία είναι μονοετούς διάρκειας. Ο κ. Δώνης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του άμεσα και θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα αύριο.

Το προπονητικό επιτελείο του κ. Δώνη περιλαμβάνει τους: Μάκη Αγγελίνα (Βοηθό Προπονητή), Μίοντραγκ Μένταν (Βοηθό Προπονητή), Γρηγόρη Γεωργίτσα (Προπονητή Φυσικής Κατάστασης), Γιώργο Γεωργιάδη (Αναλυτή Video), Παναγιώτη Μαλιαρίτση (Προπονητή Τερματοφυλάκων).

Στο προπονητικό επιτελείο παραμένουν οι Γιώργος Κωστής και Χρίστος Σωτηρίου. Τους καλωσορίζουμε όλους στον ΑΠΟΕΛ και τους ευχόμαστε η παρουσία τους να συνοδευτεί από τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες».

Ανακοίνωσε την απόλυση του Μπέιν και εξηγεί…

Μπέιν: «Δεν το ξανάζησα, φεύγω γιατί οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι»

Καλωσόρισμα στον Δώνη (pic)

Ολοκληρώνεται του Γιώργου Δώνη

«Συμφώνησε και αναλαμβάνει τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης»

Η απάντηση και ο όρος του Δώνη

ΑΠΟΕΛ vs Ζάμαλεκ για τα μάτια του Δώνη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ