aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕδώ ο Τάαμαρι, εκεί ο Τάαμαρι, πού (θα) πάει ο Τάαμαρι;

Εδώ ο Τάαμαρι, εκεί ο Τάαμαρι, πού (θα) πάει ο Τάαμαρι;

Την ώρα που ο Μούσα Τάαμαρι βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή του ΑΠΟΕΛ στην Τσεχία για τον αγώνα… ζωής και θανάτου με την Σλόβαν Λίμπερετς την Πέμπτη για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ εντείνονται οι πληροφορίες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον «Αρχάγγελο» τις επόμενες μέρες.

Oλυμπιακός Πειραιώς και Λέουβεν είναι δύο από τις ομάδες που εδώ και καιρό έχουν στη μετεγγραφική τους λίστα τον Μούσα Τάαμαρι και οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν τις δύο ομάδες να «φλερτάρουν» τον Ιορδανό εξτρέμ.

Πάντως, επίσημη πρόταση στον ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση του ταχύτατου ακραίου επιθετικού δεν υπάρχει. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον αγώνα με την Σλόβαν και ο Μούσα Τάαμαρι υπολογίζεται κανονικά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Βέβαια, από την στιγμή που η πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Τάαμαρι για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας που λήγει το ερχόμενο Καλοκαίρι δεν απαντήθηκε ποτέ το σενάριο πώλησής του μέχρι τις 5 Οκτωβρίου (ημερομηνία που πέφτει η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου στις πλείστες χώρες της Ευρώπης) θα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο σενάριο είναι η ομάδα της Λευκωσίας να χάσει τον παίκτη το ερχόμενο Καλοκαίρι χωρίς να βάλει στο ταμείο της ούτε σεντ.

Είπαμε, όμως, προϋπόθεση για να φύγει ο Τάαμαρι είναι οι ενδιαφερόμενοι να κτυπήσουν την πόρτα του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ