aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈδειξε τα «δόντια» του στον Ντε Βινσέντι ο Τραμετσάνι

Έδειξε τα «δόντια» του στον Ντε Βινσέντι ο Τραμετσάνι

Εκτός αποστολής του κυριακάτικου αγώνα με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» έμεινε ο Τόμας ντε Βινσέντι. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο αποκλεισμός του από την αποστολή ήταν απόφαση του Πάολο Τραμετσάνι.

Ο Αργεντινός δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Η αποχή τον επηρέασε και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης με αποτέλεσμα η άμεση ενσωμάτωσή του στις υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι να φέρουν τραυματισμούς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αυτομάτως «απογειώνεται»!

Ιατρικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, άλλωστε ήταν στην αποστολή του ντέρμπι με την Ομόνοια, όμως επιβάλλεται να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει θέση βασικού. Ο Ιταλός προπονητής απέδειξε ότι δεν φοβάται να πάρει ρίσκα και να επιβραβεύσει όσους δουλεύουν στις προπονήσεις. Παράδειγμα οι Νατέλ και Αρτυματάς, οι οποίοι από την αφάνεια επί Μπαλταζάρ, πήραν φανέλα βασικού με τον Ιταλό στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Νέα δεδομένα στη βαθμολογία μετά το «διπλό» Ανόρθωσης και ΑΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ