aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε»

«Έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε»

Ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Πέτρου ήταν το πρόσωπο του αγώνα, καθώς μέχρι το γκολ του Μερκή (85’, 1-0) έμοιαζε ανίκητος και γενικά είναι ο λόγος που η ΕΝΠ έχει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό στο «Τάσος Μάρκου» (17/04).

Ο νεαρός κίπερ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cytavision και τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε στο ύψος της υπογραμμίζοντας πως η ΕΝΠ έχει την ικανότητα να κερδίσει στο γήπεδο «Τάσος Μάρκου» και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Αναλυτικά: «Δεχτήκαμε πίεση, σταθήκαμε στο ύψος μας. Μπορούσαμε να είχαμε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Βλέπουμε την συνέχεια, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό».

Για το αν πιστεύουν στην πρόκριση: «Σίγουρα γιατί όχι. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουμε το σύνολο, έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε στην έδρα μας οποιονδήποτε αντίπαλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ