aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έχουμε 90 λεπτά για την ανατροπή»

«Έχουμε 90 λεπτά για την ανατροπή»

Οργανωμένοι και προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ντουντελάνζ, Ντίνο Τοπμέλερ. Ο Γερμανός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στη Λευκωσία, λέγοντας πως στον αποψινό αγώνα επιβάλλεται οι παίκτες του να σκοράρουν μία φορά για να πιστέψουν ακόμη περισσότερο σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Νομίζω ότι κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι στην Κύπρο. Ακόμα πιστεύουμε στις προοπτικές μας. Χρειαζόμαστε ένα γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ποιοτική ομάδα, είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα κυνηγήσουμε την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι και προσεκτικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του Τοπμέλερ.

Ρωτήθηκε για το εάν πιστεύει πως θα παίξουν κάποιο ρόλο οι συνθήκες του γηπέδου (μικρές διαστάσεις) ή εάν αποτελεί πλεονέκτημα για την ομάδα του. Και δήλωσε τα ακόλουθα: «Δεν είναι πλεονέκτημα το γήπεδο. Θα δούμε ένα αγώνα ποδοσφαίρου όπως είδαμε στην Κύπρο και η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ