aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈχει την παρηγοριά του €1.000.000 ο Μακάρθι, «οι τρομπέτες σίγησαν»

Έχει την παρηγοριά του €1.000.000 ο Μακάρθι, «οι τρομπέτες σίγησαν»

«Οι τρομπέτες των υποστηρικτών του Μικ Μακάρθι σίγησαν μετά την απόλυσή του από τον ΑΠΟΕΛ», σημειώνει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα independent.ie σε σημερινό της δημοσίευμα. Στην Ιρλανδία δεν έχει κοπάσει ο απόηχος της αποχώρησης του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Φαίνεται πως η σκληρή στάση που κράτησε στο «διαζύγιο» με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας την Άνοιξη του 2020 όταν απαίτησε και πήρε χρυσή αποζημίωση 1.000.000 ευρώ για να αποχωρήσει δημιούργησε αρκετούς «εχθρούς» προς το πρόσωπο του 61χρονου προπονητή.

«Η μπάντα των υποστηρικτών του Μικ Μακάρθι σίγουρα θα περίμενε ότι η πρόσληψη του στον ΑΠΟΕΛ θα τους έδινε την ευκαιρία να ακούσουν τις τρομπέτες για λογαριασμό του. Η ΑΠΟΕΛ κυριαρχεί στην Κύπρο στον ίδιο βαθμό που η Σέλτικ κυριαρχεί στη Σκωτία, έχοντας κερδίσει επτά τίτλους πρωταθλήματος στη σειρά πριν τερματίσει στην Τρίτη την περασμένη σεζόν. Επομένως, αποτελεί ένα αρνητικό επίτευγμα για το πρώην αφεντικό της Ιρλανδίας που οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στην 14η θέση πριν απολυθεί την περασμένη Τετάρτη μετά από μόλις δύο μήνες θητείας. Στην 86ετή ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ, το χειρότερο πλασάρισμά του στο Κυπριακό Πρωτάθλημα ήταν η ένατη θέση, τις σεζόν 1956-57 και 1967-68», σημειώνει το δημοσίευμα.

Το ρεπορτάζ καταλήγει ότι ο Μακάρθι έχει την παρηγοριά της αποζημίωσης 1.000.000 ευρώ που πήρε από την Εθνική Ιρλανδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ