aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έχει καλές πιθανότητες η Κιζιλζάρ, το 1-0 του ΑΠΟΕΛ δεν είναι το τέλος...»

«Έχει καλές πιθανότητες η Κιζιλζάρ, το 1-0 του ΑΠΟΕΛ δεν είναι το τέλος…»

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα του Καζακστάν παραχώρησε ο πρώην τερματοφύλακας της Κιζιλζάρ, Αλμάτ Μπεκμπάεφ, ο οποίος σχολίασε τον πρώτο αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Όπως ανέφερε, το 1-0 υπέρ των γαλαζοκιτρίνων δεν είναι το τέλος για τους Καζάκους, που έχουν ακόμα καλές πιθανότητες να παλέψουν για την πρόκριση.

Όσα δήλωσε ο Αλμάτ Μπεκμπάεφ:

Αρχικά είπε: «Η ικανότητα των αμυντικών και του τερματοφύλακα της Κιζιλζάρ επέτρεψε να μην δεχθούν περισσότερα από ένα γκολ. Παρόλα αυτά, στα χαρτιά ο ΑΠΟΕΛ παραμένει το φαβορί. Είναι μια καλή και υψηλής κλάσης ομάδα. Στον επαναληπτικό η Κιζιλζάρ έχει καλές πιθανότητες να παλέψει για την πρόκριση. Το 1-0 δεν είναι το τέλος. Ίσως οι Κύπριοι έρθουν με μια υποτίμηση και η Κιζιλζάρ θα μπορέσει να περάσει στον επόμενο γύρο».

Για το γκολ του Εφραίμ: «Σχετικά με το γκολ στην Κύπρο, απλά ήταν ένα αριστούργημα. Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ έδειξε την ικανότητά του με αυτό που έκανε. Πήρε την μπάλα, την άγγιξε, την κοντρόλαρε και σκόραρε ένα φανταστικό τέρμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ