aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ, έχασε και τον Κουέστα»

«Έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ, έχασε και τον Κουέστα»

Αναρτήσεις μέσω των οποίων σχολιάζει την διαφαινόμενη ανανεώση της συμφωνίας του Κουέστα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, παρά το ενδιαφέρον και την καλύτερη πρόταση του ΑΠΟΕΛ, πραματοποίησε ο δημοσιογράφος της «Sprotime» Αντώνης Τσιράκης.

Η ανάρτηση του Αντώνης Τσιράκη:

«Ο Κουέστα παρόλο που είχε μεγαλύτερη πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, περίμενε τον Άρη μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτό που έλεγε στους γύρω του τις τελευταίες μέρες ήταν ότι εάν χάσει ο ΑΠΟΕΛ το ΤΣΛ, δεν θα πάει στην Κύπρο. Τελικά ο ΑΠΟΕΛ βγήκε τρίτος και ο Κουέστα έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Στον Άρη έκαναν δεύτερες και τρίτες σκέψεις για τον Κουέστα, αλλά βλέποντας ότι η υπόθεση του Λοντίγκιν αργεί, αποφάσισαν να του κάνουν πρόταση ανανέωσης για να έχουν τουλάχιστον έναν τερματοφύλακα που μπορεί να παίξει βασικός. Η μεταξύ τους διαφορά εξ αρχής ήταν μικρή.

Πριν από δύο χρόνια ο Κουέστα βρέθηκε ένα βήμα πριν την έξοδο. Ο Άρης μιλούσε με τον Μέγερι, ο δεύτερος είχε την πρόταση από την Γκεζτεπε με πολλά παραπάνω χρήματα και έκλεισε εκεί. Έτσι ο Κουέστα έμεινε. Τώρα ο Ισπανός βρέθηκε ξανά αρκετά κοντά στην έξοδο, αλλά ανανεώνει πάλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ