aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈχασε Λα Ταλέκ αλλά πήρε Μπάμπιτς με 800.000 ευρώ ο Ερυθρός Αστέρας

Έχασε Λα Ταλέκ αλλά πήρε Μπάμπιτς με 800.000 ευρώ ο Ερυθρός Αστέρας

Πλήγμα θεωρείται η απώλεια του βράχου της αμυντικής γραμμής του Ερυθρού Αστέρα Νταμιέν Λα Ταλέκ ο οποίος αποχαιρέτησε ήδη το Βελιγράδι.

Ο 28χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου που του πρότειναν οι Σέρβοι και ήδη υπόγραψε στην Μοντμπελιέ.

Διαβάστε επίσης: Δεν προχωρά του Κόντε, άνοιξε (διάπλατα) ο δρόμος για ΑΠΟΕΛ

Πρόκειται για σημαντική απώλεια στην ομάδα της Σερβίας αφού ο Λα Ταλέκ στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρας μέτρησε 104 συμμετοχές ενώ σκόραρε και 7 γκολ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Εικόνες από την προετοιμασία στην Πολωνία

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βλέποντας την αρνητική εξέλιξη με τον Γάλλο ζήτησε την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού Στρέγιαν Μπάμπιτς από την Ρεάλ Σαραγόσα καταβάλλοντας το ποσό των 800.000 ευρώ.

Ο Μπάμπιτς αγωνιζόταν και την περσινή περίοδο στον Ερυθρό Αστέρας με την μορφή δανεισμού και ενεργοποίησε τον οψιόν αγοράς που είχε. Την περσινή χρονιά ο νεαρός αμυντικός κατέγραψε 30 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Παράλληλα επέστρεψε στην ομάδα και ο ο Ζε Μάρκος, Βραζιλιάνος αμυντικός που ήταν δανεικός. Οπότε το κενό καλύφθηκε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ