aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈχασαν επεισόδια με τον Αποστολάκη στην Ελλάδα...

Έχασαν επεισόδια με τον Αποστολάκη στην Ελλάδα…

Έτοιμη λίστα με υποψήφιους ανά θέση για όλες τις θέσεις στον Παναθηναϊκό έχει δημιουργήσει -γράφουν σήμερα στην Ελλάδα-, ο Τσάβι Ρόκα. Λένε ότι έχει συζητήσει με όλους τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Κώστας Αποστολάκης, ο Βαγιαννίδης και ο Δώνης που παραμένουν ανοικτές οι υποθέσεις τους.

Μάλιστα, ανοικτή υπόθεση ο Αποστολάκης, λένε… Ο Αποστολάκης ο οποίος εδώ και καιρό σύμφωνα με τα… βουητά από την πιάτσα, ήταν κλειστός στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα τον ανακοίνωσε πρόσφατα ο Πρόδρομος Πετρίδης, ενώ και ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας τον ενθουσιασμό του που θα ανήκει από τη νέα σεζόν στους γαλαζοκίτρινους. Και διέρρευσαν και τα ποσά της συμφωνίας επίσης.

Όπως γράφει η Live Sport, ο Ρόκα αξιοποίησε την πανδημία για να ετοιμάσει τη λίστα του και να είναι έτοιμος να κάνει τις προτάσεις του στη διοίκηση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Έχασαν κάποια επεισόδια φαίνεται στην Ελλάδα και καλά κάνουν να ρίχνουν μια ματιά στα υπόλοιπα Μέσα, της χώρας τους τουλάχιστον, αφού δεν μπαίνουν στον κόπο να τσεκάρουν στα κυπριακά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ