aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕμπλέκουν τον ΑΠΟΕΛ με τον Ρόμπιν Λουντ

Εμπλέκουν τον ΑΠΟΕΛ με τον Ρόμπιν Λουντ

Η Ελλαδική ιστοσελίδα to10.gr εμπλέκει τον ΑΠΟΕΛ με τον Ρόμπιν Λουντ, επικαλούμενη πληροφορίες από την Κύπρο. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι η προσοχή των πρωταθλητών είναι στην περίπτωση Οφόρι και πως δεν εξετάζεται ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

«Ο ΠΑΟ έριξε “άκυρο” στον ΑΠΟΕΛ για τον Λουντ…»

Το δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας:

«Tον περασμένο Αύγουστο ο ΑΠΟΕΛ έκανε επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Ρόμπιν Λουντ, ωστόσο το τριφύλλι δεν την έκανε δεκτή, αφού δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά. Μάλιστα, το πλάνο τότε για τον Φιλανδό μέσο ήταν να γίνει επέκταση του συμβολαίου του, κάτι φυσικά που δεν προχώρησε μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να σταματήσει την χρηματοδότηση.

Πωλήθηκε με €750.000 πρώην υποψήφιος ΑΠΟΕΛίστας

Πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει ξανά στη λίστα της τον Λουντ και είναι πιθανό να προκύψει νέα πρόταση, σαφώς μικρότερη αυτή τη φορά, για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, ο Λουντ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, ενώ έχει τη δυνατότητα της προσφυγής, σενάριο πάντως που δεν μοιάζει πιθανό, μιας και έχει μεταφέρει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση και θα ήθελε να βοηθήσει την ομάδα, φέρνοντας μια χρήματα για την πώλησή του.

Ήρθε ο Ενσούε και τελειώνει η μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ

Για τον Λουντ έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από Αγγλία, χωρίς πάντως να έχει έρθει επίσημη πρόταση ακόμα, ενώ ο ατζέντης του συνεχίζει τις επαφές με συλλόγους προκειμένου ο παίκτης να παραχωρηθεί με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ