aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΕμπεσίλιο: «Ήθελα να παίξω κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θα πάρω εκδίκηση»

Εμπεσίλιο: «Ήθελα να παίξω κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θα πάρω εκδίκηση»

Έτοιμος να πάρει εκδίκηση για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο Λορέντζο Εμπεσίλιο μιλώντας για τον επαναληπτικό αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Σούντουβα στη Λιθουανία. Ο Ολλανδός μέσος τόνισε πως προτεραιότητα της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι θα είναι να αμυνθεί.

«Είμαστε αρκετά ήρεμοι, καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα και πρέπει σίγουρα να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Είμαι ευτυχής που κερδίσαμε και πανηγυρίσαμε στο Βελιγράδι. Ίσως αυτό να μην επαναληφθεί εδώ (σ.σ. στη Λιθουανία) γιατί προτεραιότητα μας θα είναι να αμυνθούμε και όχι να επιτεθούμε. Ας συγκεντρωθούμε, το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Διαβάστε επίσης: H αποκάλυψη Πετρίδη για Ενσούε και το ξεκαθάρισμα

Ο Ολλανδός επιτελικός μέσος δεν ξέχασε τον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα αναφέρθηκε στο γεγονός του αποκλεισμού των γαλαζοκιτρίνων από την Σούντουβα.

«Ήθελα να παίξω κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Είναι λυπηρό το ότι δεν κατάφεραν να περάσουν την Σούντουβα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα θα πρέπει να πάρω εκδίκηση», ανέφερε ο 26χρονος επιτελικός μέσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ