aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«€6.000.000 το έλλειμμα του ΑΠΟΕΛ, αλλά σας διαβεβαιώνω...»

«€6.000.000 το έλλειμμα του ΑΠΟΕΛ, αλλά σας διαβεβαιώνω…»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στην συνέντευξη Τύπου όπου ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου αποχαιρέτησε την ομάδα των γαλαζοκιτρίνων. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, μίλησε για το φετινό οικονομικό έλλειμμα αλλά και για τους επενδυτές.

Το σχετικό απόσπασμα: «Λόγω του ευρωπαϊκού μας αποκλεισμού θα λογοδοτούσα για τους στόχους της ομάδας και θέλω να απολογηθώ για την καθυστέρηση. Δυστυχώς οι διαδικασίες των επενδυτών ή των μελλοντικών μετόχων που υπέγραψαν είναι ακόμη σε στάδιο διαδικαστικό σχετικά με το πως θα μεταφερθούν κάποια κεφάλαια στην Κύπρο. Προσπαθούμε καθημερινά να το λύσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχουμε ανάγκη. Όμως και να μην ολοκληρωθεί διαβεβαιώνω ότι αυτή η διοίκηση ξέρει να διαχειρίζεται και στις κρίσιμες στιγμές στο οικονομικό μέρος. Όταν αναλάμβανα ήταν 3 εκατομμύρια έλλειμμα και τα καταφέραμε. Σήμερα είναι περίπου διπλάσιο και διαβεβαιώνω ότι θα γίνουν τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Διάφορα δημοσιεύματα που γράφουν… όσο και αν δεν θέλουν να με βλέπουν πρόεδρο της ομάδας, ούτε το 2000 ούτε και τώρα θα αφήσω τον ΑΠΟΕΛ σε αδιέξοδα».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης για το έλλειμμα, τον Τάαμαρι, τον Νατέλ και τον Αλεξάνδρου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ