aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ€5 για νέους και «παγκίτες»

€5 για νέους και «παγκίτες»

Φιλικό αγώνα έχει προγραμματισμένο αύριο (21/7) ο ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας. Όπως ενημέρωσε σήμερα η εταιρία τα εισιτήρια για τον αγώνα  θα κοστολογηθούν στα €5.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, στον αυριανό αγώνα θα δοθεί χρόνος συμμετοχής στους τρείς νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ (Γιαννιώτας, Λάγο, Ντε Καμάργκο), όπως επίσης και σε αυτούς που δεν αγωνίστηκαν με την TNS.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι έχει διευθετηθεί φιλική αναμέτρηση με την Δόξα Κατωκοπιάς. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στις 19:00 στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Οι πληροφορίες για τον αγώνα:

ΑΓΩΝΑΣ: Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΩΡΑ: 21/07/2016, 19:00

ΓΗΠΕΔΟ: ΘΟΪ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: €5 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΩΝ: 17:30

Ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξει προπώληση των εισιτηρίων και θα πωλούνται μόνο στο ταμείο του γηπέδου. Οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις δύο κερκίδες του γηπέδου.

APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας/ κάρτας Loyalty θα επιβραβευθούν με 35 βαθμούς με την αγορά εισιτηρίου.

– Στο ταμείο του γηπέδου θα βρίσκονται υπάλληλοι του Τμήματος Εισιτηρίων για να σκανάρουν εισιτήρια διαρκείας/ κάρτες Loyalty».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ