aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«€2.000.000 στον ΑΠΟΕΛ και €450.000 στον Ζαχίντ»!

«€2.000.000 στον ΑΠΟΕΛ και €450.000 στον Ζαχίντ»!

Στους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της Τραπεζούντας εμφανίζεται ο Γκάγιας Ζαχίντ. Ο Νορβηγός μέσος με ρίζες από το Πακιστάν απασχόλησε έντονα τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης και τον περασμένο Ιανουάριο, και φαίνεται πως θα είναι στην επικαιρότητα και στην επικείμενη καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύπτουν την προσφορά του ΑΠΟΕΛ, δίνει διπλάσια η Ζυρίχη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας fotospor.com, ο 24χρονος μέσος του ΑΠΟΕΛ είναι μεταξύ της λίστας τριών ονομάτων της Τραπεζούντας. Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στις οικονομικές απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ, κάνοντας λόγο για δύο εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, οι γαλαζοκίτρινοι θυμίζουμε ότι απέρριψαν πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο από την Μπασακσεχίρ, ενώ η ρήτρα αγοράς του είναι στα 4 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Βουτιά» στα τρελά λεφτά της ΟΥΕΦΑ στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ

Όσον αφορά τις απαιτήσεις του Ζαχίντ, οι Τούρκοι υπολογίζουν ότι θα είναι ικανοποιημένος μ’ ένα ποσό κοντά στις 450 χιλιάδες ευρώ. Στον ΑΠΟΕΛ δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση για τον Ζαχίντ και μένει να διαφανεί κατά πόσο όσα αναφέρουν οι Τούρκοι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και το ενδιαφέρον της Τραπεζούντας θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ