aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δύσκολο, αλλά θα βρούμε τους τρόπους να πάρουμε τον Χαλένιους»

«Δύσκολο, αλλά θα βρούμε τους τρόπους να πάρουμε τον Χαλένιους»

Ορθάνοικτη την πόρτα της επιστροφής στον Λίνους Χαλένιους έχει η Σούντσβαλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας fotbolldirekt.se. Ο Σουηδός επιθετικός αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι με τους γαλαζοκίτρινους να πληρώνουν ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ για να τον αγοράσουν από τη σουηδική ομάδα, η οποία αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ η διοίκηση της Σούντσβαλ είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον 31χρονο φορ, όμως σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ούρμπαν Χάγκμπλουμ αρκέστηκε στο να επιβεβαιώσει την επιθυμία του Συλλόγου για επιστροφή του Χαλένιους.

«Δεν είχαμε συζητήσεις, αλλά ο Χαλένιους είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο σπίτι του. Έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2021 και δεν θέλουμε να παρέμβουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση, ενώ ακολούθως τόνισε ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα εάν προκύψει ευκαιρία επιστροφής του Χαλένιους στην Σούντσβαλ πιθανόν θα βρουν τον τρόπο.

«Δεν είναι τόσο εύκολο για εμάς με βάση τις οικονομικές δυσκολίες που έχουμε, αλλά αν είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε πίσω τον Χαλένιους, πιθανότατα θα βρούμε τους τρόπους. Ήταν φανταστικός παίκτης για εμάς και είναι ευπρόσδεκτος στο σπίτι του».

Ο Χαλένιους είχε σημειώσει 42 γκολ σε 115 εμφανίσεις με τη φανέλα της Σούντσβαλ. Στον ΑΠΟΕΛ κατέγραψε 14 συμμετοχές (10 ως βασικός) σε αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε έξι γκολ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ