aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔύσκολη δοκιμασία

Δύσκολη δοκιμασία

Δύσκολη δοκιμασία απόψε για ο ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Ντόρτμουντ σε αγώνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Μετά το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής στο ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει άλλη μια υπέρβαση σε βάρος των Γερμανών, με το έργο του όμως απόψε να είναι εξαιρετικά δύσκολο στην καυτή έδρα των Γερμανών. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 1.

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία του και ο προπονητής Γιώργος Δώνης εχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Gudiño, Pérez, Παρασκευάς, Βούρος, Αλεξάνδρου, Μερκής, Rueda, Carlão, Morais, Vinícius, Farías, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου, Zahid, Sallai, Poté και De Camargo.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Σλοβάνος Matej Jug. Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου η Τότεναμ θα  υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη βαθμολογία, Ρεάλ και Τότεναμ έχουν από επτά βαθμούς και ο ΑΠΟΕΛ με την Ντόρτμουντ από έναν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ