aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔύσκολες ώρες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Δύσκολες ώρες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Τρίζει πάρα πολύ η καρέκλα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Αλ Νασρ. Η κακή πορεία της ομάδας του Σέρβου τεχνικού βάζει σε σκέψεις τη διοίκηση, η οποία εξετάζει σοβαρό το ενδεχόμενο για να προχωρήσει σε αντικατάσταση.

Μάλιστα, σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport360.com κάνει αναφορά στον τεχνικό που θα αντικαταστήσει τον Γιοβάνοβιτς και πρόκειται για τον παλαίμαχο αμυντικό της Τσέλσι, Νταν Πετρέσκου. Συνεπώς, αν οι διοικούντες την ομάδα την Αραβικών Εμιράτων αποφασίσουν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, τότε ο Πετρέσκου θα είναι η λύση.

«Τα αποτελέσματα δεν είναι ιδανικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τέταρτη σεζόν του στον πάγκο της Αλ Νασρ. Συνεπώς, γίνονται σκέψεις για να γίνει αντικατάσταση στην τεχνική ηγεσία πριν από τον αγώνα της Παρασκευής με την Αλ Γουάντα, που έχει στον πάγκο της τον γνωστό Μεξικανό τεχνικό, Χαβιέρ Αγκίρε», αναφέρει –μεταξύ άλλων- το ρεπορτάζ, το οποίο περιλαμβάνει και γκάλοπ για τους φίλους της ομάδας, αν θέλουν ή όχι να φύγει ο Γιοβάνοβιτς.

Μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά εδώ, αφού περιλαμβάνει αναλυτικά την πορεία τόσο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Αλ Νασρ, όσο και το βιογραφικό του πιθανού αντικαταστάτη Νταν Πετρέσκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ