aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δύσκολα μπορούμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

«Δύσκολα μπορούμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

Με κολακευτικά σχόλια και με ρεαλισμό μίλησε για τον ΑΠΟΕΛ ο τεχνικός της Φλόρα Ταλίν Γιούρκεν Χεν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

Για το ΑΠΟΕΛ: «Ξέρουμε αρκετά για το ΑΠΟΕΛ και τι έχει πετύχει στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κερδίσουμε, είναι δύσκολος και πολύ δυνατός αντίπαλος, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα, τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Θα παίξουμε αμυντικό παιχνίδι, αν μας δώσει χώρο το ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσουμε να αντεπιτεθούμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν».

Για τις καιρικές συνθήκες και τον κόσμο: «Οι καιρικές συνθήκες θα παίξουν τον δικό τους, γι’ αυτό και έχουμε έρθει νωρίτερα στην Κύπρο για μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Όσον αφορά τον κόσμο δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε μπροστά σε τέτοιο μεγάλο κόσμο, όμως η παρουσία αρκετών οπαδών ίσως να δώσει κίνητρο να αποδώσουμε καλύτερα».

Αν έχει ξεχωρίσει κάποιο παίκτη του ΑΠΟΕΛ: «Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο παίκτη του ΑΠΟΕΛ που ξεχωρίζει, διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ και ο κάθε παίκτης μπορεί να αντικατασταθεί από τον άλλο».

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου της Εσθονίας: «Είναι δύσκολο να πω ακριβώς που βρίσκεται. Κυνηγούμε κάθε χρόνο τους ομίλους, είναι ένας στόχος που έχουν όλες οι ομάδες της Εσθονίας».

Από την πλευρά του, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Γκέρτ Καμς ανάφερε: «Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, αλλά έχουμε κάνει την προετοιμασία μας και θα δούμε πως θα πάει το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε το αουτσάιντερ σε αυτό το παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ