aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔύο βαριά χαρτιά του ΑΠΟΕΛ… 

Δύο βαριά χαρτιά του ΑΠΟΕΛ… 

TOY AΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όλοι το λένε, το αναγνωρίζουν και το πιστεύουν, πως στη φετινή περίοδο θα δοθούν πολλές και μεγάλες μάχες για μια θέση στην ενδεκάδα. Οι υποχρεώσεις βέβαια είναι πολλές και κανένας καλός δεν περισσεύει.

Παρόλα αυτά, όπως φάνηκε και από τα πρώτα φιλικά (ιδιαίτερα στην Πολωνία) που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ, δύο πρόσωπα που συζητήθηκαν ιδιαίτερα (και όχι άδικα) στην περσινή περίοδο φαίνεται πως φέτος θα  είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Για τους Ρόναλντ Σάλαϊ και Γκάγιας Ζαχίντ ο λόγος, οι οποίοι έκαναν με την υπόλοιπη ομάδα το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: «Μέσι» μπορεί όχι, αλλά, είναι ο εξτρέμ που δεν είχε ο ΑΠΟΕΛ

Αμφότεροι μπήκαν πλέον για τα καλά στο πετσί της ομάδας, ενώ ο Ζαχίντ πήρε και τις απαραίτητες ανάσες που τόσο πολύ ανάγκη είχε. Φρόντισαν μάλιστα και έστειλαν τα ανάλογα μηνύματα, με τον Μπαλταζάρ να τους έχει ψηλά στη λίστα των επιλογών του, τόσο για τους αγώνες της Ευρώπης, αλλά και του πρωταθλήματος. Και οι δύο τους εξάλλου αποτελούν δύο από τα βαριά χαρτιά του ΑΠΟΕΛ, που τα ονόματα τους βρίσκονται και στα μπλοκάκια αρκετών σκάουτερ μεγάλων ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ