aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δύο (συν ένας) οι σίγουροι των πάγκων

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μπορεί βέβαια να είναι νωρίς ή ακόμη πιο εύστοχα, πάρα πολύ νωρίς. Ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχουν υπογραμμένα συμβόλαια, τότε και εμείς μπορούμε να εκλάβουμε ως δεδομένο το ακόλουθο στοιχείο. Δηλαδή ότι οι δύο άλλοτε «Διόσκουροι», καθώς συνυπήρξαν στην ΕΘΑ και την οδήγησαν στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της, οι Αντώνης Κωνσταντινίδης και Χριστόφορος Λειβαδιώτης, γνωρίζουν από τώρα που θα βρίσκονται κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώτος, θα είναι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και ο δεύτερος, θα καθοδηγήσει για τρίτη σερί αγωνιστική περίοδο, τον Κεραυνό. Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Κωνσταντινίδης διαδέχθηκε τον Δημήτρη Κουστένη στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων, λίγες μέρες πριν από το ξεκίνημα των πλέι-οφ, ενώ ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης, είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Κεραυνό, όταν προσελήφθη στους ερυθροκίτρινους, αλλά στα μέσα της περασμένης χρονιάς, η συνεργασία αυτή επεκτάθηκε για έναν ακόμη χρόνο!

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η περίπτωση του Νικόλα Παπαδόπουλου (του Ιωάννη), ο οποίος οδήγησε κατά τη χρονιά που πέρασε, την Ένωση στις πιο μεγάλες της επιτυχίες. Είναι βέβαια αυτονόητο ότι στο Παραλίμνι έμειναν και με το παραπάνω ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Κύπριου τεχνικού, κάτι που σημαίνει ότι θα τον ήθελαν (και πολύ μάλιστα) να βρίσκεται και του χρόνου μαζί τους. Πάντως και ο ίδιος ο «πιστόλας» ήταν πολύ ευχαριστημένος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ