aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔύο οι δρόμοι του ΑΠΟΕΛ, με το ίδιο όμως ρίσκο

Δύο οι δρόμοι του ΑΠΟΕΛ, με το ίδιο όμως ρίσκο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, στον ΑΠΟΕΛ έχουν μπροστά τους δύο επιλογές ή αν το προτιμάτε δύο δρόμους να επιλέξουν, εμπερικλείοντας όμως αμφότεροι το ίδιο ρίσκο. Ο πρώτος, λοιπόν, είναι να επιταχύνουν τις διαδικασίες και εντός των ημερών να προχωρήσουν στην απόκτηση επιθετικού ώστε να «τρέξει», προλαβαίνοντας τις διπλές αναμετρήσεις στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ασφαλώς, πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας λανθασμένης επιλογής, εάν κι εφόσον η απόφαση ληφθεί με βιασύνη και υπό το βάρος της αναγκαιότητας επιπρόσθετης λύσης στη γραμμή κρούσης ενόψει Χάποελ Μπερ Σεβά. Δεν είναι μόνο η ετοιμότητα στη μέση. Αλλά και το θέμα προσαρμογής κι αφομοίωσης της τακτικής του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι για την απόκτηση επιθετικού

Η δεύτερη επιλογή στον ΑΠΟΕΛ είναι να ακολουθηθεί το μονοπάτι της υπομονής, με την ελπίδα ότι στην πορεία θα καταλήξουν στην ομάδα σε εκείνον τον επιθετικό που προφανώς θα έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να κάνει τη διαφορά και μάλιστα, μπαίνοντας άμεσα στο σύνολο.

Διαβάστε επίσης: Το πήραν απόφαση, δεν μπορεί να παραβεί το «μποϊκοτάζ»

Εν ολίγοις, δηλαδή, ο ΑΠΟΕΛ σε αυτήν την περίπτωση θα κληθεί να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας μονάχα τον Γκιγιέρμε Ντελατόρε διαθέσιμο στην επίθεση (ο Ρέζα υπενθυμίζουμε δεν υπολογίζεται), ελπίζοντας παραλλήλως πως ο Τόμας ντε Βινσέντι θα είναι σε ένα πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας προκειμένου να δώσει τις δέουσες λύσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο Τζέιμι Μακλάρεν και οι υπόλοιποι

Οι ιθύνοντες στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ζυγίζουν τα δεδομένα, κάνουν τους οικονομικούς υπολογισμούς και θα δράσουν αναλόγως. Γιατί είναι πλέον και το οικονομικό στη μέση. Αξιολογούνται πάντως όλοι οι παίκτες που προτείνονται, ακόμη κι αυτοί που μπορούν να έρθουν ως δανεικοί, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Εννοείται πως οι δυσκολίες είναι δεδομένες καθώς ικανοί, ετοιμοπόλεμοι και οικονομικά προσιτοί φορ δεν είναι εκεί, περιμένοντας πρόταση από την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ