aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δύο μετεγγραφές από τον ΑΠΟΕΛ, πρέπει να χαρίσει λεφτά ο Ατζίλι»

«Δύο μετεγγραφές από τον ΑΠΟΕΛ, πρέπει να χαρίσει λεφτά ο Ατζίλι»

«Πακέτο» τους Ομέρ Ατζίλι και Αντρέ Ζεράλδες από τον ΑΠΟΕΛ θέλει να αποκτήσει η Μακάμπι Χάιφα. Βέβαια, οι ισραηλινοί δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν χρήματα στους γαλαζοκίτρινους παρά το γεγονός ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα one.co.il και οι δύο παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο Καλοκαίρι από τον ΑΠΟΕΛ είναι σε επαφές με τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων ώστε να μείνουν ελεύθεροι. Μάλιστα, για τον Ατζίλι σημειώνεται ότι οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν στη γειτονική χώρα για να μπορέσει ο 27χρονος εξτρέμ να μείνει ελεύθερος θα πρέπει να χαρίσει λεφτά στον ΑΠΟΕΛ.

Ο πρώην άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν από τους ελάχιστους νεοαποκτηθέντες που ξεχώρισαν με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, όμως ούτε και αυτός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του. Επισήμως, από τον Αρχάγγελο ξεκαθάρισαν τις προηγούμενες μέρες ότι δεν υπάρχει καμία κρούση για παραχώρηση του Ατζίλι. Καπνός και μάλιστα μπόλικος υπάρχει και μένει να διαφανεί κατά πόσο υπάρχει και φωτιά.

Η Μακάμπι Χάιφα θέλει ενίσχυση και στη δεξιά πλευρά της άμυνας με τον Αντρέ Ζεράλδες να είναι στους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ