aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔύο ηγέτες στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ!

Δύο ηγέτες στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Η υπόθεση Καρλάο έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ο κορυφαίος αμυντικός τα τελευταία χρόνια στο νησί μας παραμένει κάτοικος Αρχαγγέλου. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία του ΑΠΟΕΛ αφού κρατά στο δυναμικό του έναν παίκτη που κάνει την διαφορά στην αμυντική γραμμή και ο οποίος αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας στο κέντρο της άμυνας τις τελευταίες σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύπτουν το οικονομικό deal ΑΠΟΕΛ-Τορίνο για Καρλάο

Από την άλλη όμως υπάρχει και ο Γιόχαν Ταβάρες με τον οποίο ο Καρλάο καλείται να συνυπάρξει και μαζί να δημιουργήσουν ένα ικανό δίδυμο το οποίο θα βάλει φρένο στην κακή περσινή ανασταλτική λειτουργία που είχε ο ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι εκπρόσωποι του Βιέιρα έριξαν «φως» στο Goal.com.cy

Ο Ταβάρες για όσους τον ζουν τις τελευταίες μέρες στον Αρχάγγελο έχουν να λένε τα καλύτερο. Δυνατός ποδοσφαιριστής, με εξαιρετικές τοποθετήσεις αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι τα ηγετικά του προσόντα τα οποία έρχονται να συνυπάρξουν πλέον με τις ικανότητες του Καρλάο.

Ο Βραζιλιάνος ταχύς και αλτικός, εξαιρετικός στις τοποθετήσεις του, όχι τόσο γρήγορος αλλά με πολύ καλή αντίληψη τον φάσεων ο Ταβάρες αναμένεται να συνδέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ