aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔύο «αιώνιοι» κι ένας Αρηανός σε στιγμές… ρετρό! (pic)

Δύο «αιώνιοι» κι ένας Αρηανός σε στιγμές… ρετρό! (pic)

Μία φωτογραφία η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως σπάνια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Μαρία Ιωάννου, μητέρα του αμυντικού του ΑΠΟΕΛ Νικόλα Ιωάννου.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία (η οποία ίσως να έχει… ηλικία 7-8 χρόνων), ποζάρουν -από αριστερά προς δεξιά- οι Ανδρέας Παχίπης του Άρη, Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης της Ομόνοιας και Νικόλας Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ. Αξίζει να αναφερθεί πως οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι βασικοί στην ομάδα τους φέτος. Ειδικά τη δεδομένη στιγμή, αυτό ισχύει περισσότερο για τους Φιλιώτη-Ιωάννου.

Παχίπης, Φιλιώτης και Ιωάννου θήτευσαν στο «Μεγάλο Νησί» στο παρελθόν, αφού πέραν της παρουσίας του τελευταίου στην Ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2006-14) προτού τον αποκτήσει ο ΑΠΟΕΛ, «κόκκινος διάβολος» (επίσης στην Ακαδημία στα 14 του χρόνια) υπήρξε και ο μεσοαμυντικός του Άρη για μία διετία (2009-11). Ο Παχίπης, μεταξύ άλλων υπήρξε και ποδοσφαιριστής των αγγλικών Χάιντ Γιουνάιτεντ, Μπλάκμπουλ και των ισλανδικών Βέστρι Ισάφιορντουρ και Μπόλουνγκαρβικ.

Όσον αφορά στο Φιλιώτη, ο νεαρός μπακ της Ομόνοιας ξενιτεύτηκε στα 12 του για να φοιτήσει σε σχολείο ποδοσφαίρου στην Αγγλία και το 2012 αγόρασε τα δικαιώματά του η Ομόνοια

Δείτε τη φωτογραφία-ρετρό με τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δημιούργησαν πολύ καλή φιλία από τότε που ήταν… αμούστακα παιχτάκια στην Αγγλία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ