aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δυναμώστε τον ήχο γιατί: "Εμείς πιστεύουμε, στου Θρύλου τις χαρές..."» (vid)

«Δυναμώστε τον ήχο γιατί: “Εμείς πιστεύουμε, στου Θρύλου τις χαρές…”» (vid)

Με ένα διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο το γραφείο Τύπου του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για τα τελευταία νέα της ομάδας. Αφού κάνει αναφορά στο αγωνιστικό μέρος παραθέτει το βίντεο από την… παράσταση των πορτοκαλί μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ και τονίζει: «Δυναμώστε τον ήχο».

Αναλυτικά: Στη σημερινή προπόνηση οι Ιωάννου, Εφραίμ, Μιλάνοφ και Εμπεσίλιο έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Την Κυριακή ο ΑΠΟΕΛ δίνει ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα που θέλει να κερδίσει. Πέρα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, η ομάδα χρειάζεται να έχει δίπλα της και τον κόσμο της. Με το ίδιο πάθος και την ίδια πίστη όπως την προηγούμενη φορά. To βίντεο με τους πορτοκαλί στο πέταλο μαζεύει ακόμα views. Ας το κάνουμε απλά το πρώτο δείγμα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν φέτος. Μαζί, ομάδα και κόσμος πάμε για το 6ο. Δυναμώστε τον ήχο γιατί “Εμείς πιστεύουμε, στου Θρύλου τις χαρές…”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ