aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔώνης στο Goal: «Δεν είναι εύκολο…»

Δώνης στο Goal: «Δεν είναι εύκολο…»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Ειλικρινά λέω, πως προπονητικά γέμισα στον ενάμιση χρόνο που ήμουν στον ΑΠΟΕΛ. Φεύγω γεμάτος με κάτι που το έψαχνα. Δεν το κρύβω πως έγινα πολύ καλύτερος ως προπονητής με την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ και ότι δημιούργησα κάποιες σχέσεις με ανθρώπους που θα τις κρατήσω για πάντα». Αυτά είχε πει μεταξύ πολλών άλλων ο Γιώργος Δώνης σε αποκλειστική συνέντευξή του στο «Goal» τον Ιανουάριο του 2015.

Λέτε, να επιστρέψει στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί έναν εκ των προπονητών που «παίζουν» για να αντικαταστήσει τον Τόμας Κρίστιανσεν; Θέσαμε σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Ελλαδίτη τεχνικό τις εν λόγω πληροφορίες και η απάντηση που πήραμε φάνηκε να είναι ειλικρινέστατη: «Δεν το κρύβω πως από τον καιρό που έφυγα, διατηρώ επαφή με ανθρώπους στον ΑΠΟΕΛ. Έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί τους, αφού είχα αποχωρήσει ως φίλος από την ομάδα. Και με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη».

Και ακολούθως μπήκε στο «ψητό» της υπόθεσης: «Δεν είναι εύκολο θα έλεγα να επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ. Θα το χαρακτήριζα δύσκολο. Δέχθηκαν μια πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, σε μια χώρα που είχα περάσει καλά. Την αξιολογώ, τη σκέφτομαι και θα αποφασίσω για το πού θα συνεχίσω την προπονητική καριέρα μου. Επίσης, έχω πρόταση και από σύλλογο της Αγγλίας, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω».

Δηλαδή, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος»; Αυτήν την ερώτηση θέσαμε στον Δώνη και απάντησε ως ακολούθως: «Στον ΑΠΟΕΛ πέρασα πολύ καλά. Χρωστώ πολλά σε αυτήν την ομάδα. Ξέρω το περιβάλλον, αλλά καμία υποθετική συζήτηση δεν έγινε επί της παρούσης. Η ομάδα δεν έχει σταθερότητα στους προπονητές και αυτό δεν σας το κρύβω πως είναι κάτι που θα προβλημάτιζε τον κάθε προπονητή. Δεν παίζει ρόλο το πώς έφυγα από την ομάδα. Θέλω να το ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά πως διατηρώ φιλικές σχέσεις με ανθρώπους στον ΑΠΟΕΛ».

Χθες, είχε γραφτεί πως ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ζήτησε από τον Δώνη να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά χωρίς τον γυμναστή και στενό του φίλο Γρηγόρη Γεωργίτσα. Ισχύει, άραγε, κάτι τέτοιο; «Αυτό είναι μεγάλο παραμύθι», απάντησε χαμογελώντας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ