aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔώνης: «Να μην χωνέψουμε τέτοια ήττα, αλλά...»

Δώνης: «Να μην χωνέψουμε τέτοια ήττα, αλλά…»

Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

«Πρέπει να απολογηθούμε για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση μας. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που ήταν καλύτερος και κέρδισε εύκολο. Αιφνιδιαστήκαμε, στράβωσε το παιχνίδι πολύ νωρίς. Στο 15 ήμασταν με τρία γκολ πίσω, δεν βρήκαμε τη δύναμη να αντιδράσουμε και είναι μία κακή μέρα για εμάς. Υπάρχει μεγάλη συνέχεια μέχρι το τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι, αλλά να μάθουμε από αυτό. Να παρουσιαστούμε δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα», ανέφερε αρχικά ο Ελλαδίτης τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωφρόνης: «Όταν παίρνεις κάποιες αποφάσεις…»

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποια πράγματα όταν ένα παιχνίδι αρχίζει τόσο άσχημα και πρέπει να δούμε γιατί δεν λειτούργησαν σωστά. Είναι δύσκολη μέρα, αλλά τη συγκεκριμένη ήττα δεν πρέπει να τη χωνέψουμε, αλλά να παραδεχτούμε πως δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Υπάρχουν κάποια πράγματα απέναντι στον Απόλλωνα, με τον τρόπο που παίζει και τους παίχτες που έχει, τα οποία μας αναγκάζουν να παρουσιαστούμε διαφορετικά. Κάθε παιχνίδι φέρνει πίεση, είναι άσχημο αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μας έχει συνηθίσει στην πίεση και νομίζω θα ανταποκριθούμε καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ