aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔώνης: «Δεν περίμενα να γίνει ηγέτης ο Ζαχίντ, δεν αφορά την ποιότητα του»

Δώνης: «Δεν περίμενα να γίνει ηγέτης ο Ζαχίντ, δεν αφορά την ποιότητα του»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στο Novasports στο πλαίσιο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γκαγιάς Ζαχίντ τονίζοντας πως δεν περιμένε ότι θα γίνει ηγέτης στο ελλαδικό «τριφύλλι».

Όλα όσα ανέφερε για τον Πακιστανό άσο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ:
«Δεν περίμενα να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού γιατί το κομμάτι της ηγεσίας, το να είναι κάποιος ηγέτης μέσα στο γήπεδο δεν αφορά την ποιότητά του με την μπάλα στα πόδια. Αφορά τον τρόπο που λειτουργεί ακόμη κι όταν ένα παιχνίδι του πάει καλά ή του πάει άσχημα. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας ο Ζαχίντ. Ο Ζαχίντ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να κινηθεί πολύ καλά με την μπάλα στα πόδια, μπορεί να δει γήπεδο, να κινηθεί και να περάσει την μπάλα κάθετα ή σε αλλαγές παιχνιδιού και να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή ώστε να γίνει και απειλητικός στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτήν τη στιγμή νομίζω πως θα είναι μεγάλο λάθος να επικεντρωθούμε μόνον σ’ έναν παίκτη γιατί στο κομμάτι αυτό δεν έχουμε πάρει από όλους μας τους παίκτες. Δηλαδή αν κάτσουμε να μετρήσουμε τις επιλογές μας, τον Μολό, τον Μπεκ, τον Χατζηγιοβάννη, τον Μπουζούκη, τον Ζαχίντ, τον Κολοβό, τον Μακέδα, μπορεί κάποια παιδιά να μην έχουν παίξει ακόμα αλλά και σ’ αυτά τα παιδιά η εικόνα τους στην προπόνηση πάλι δε με ικανοποιεί. Άρα είναι συνολικό το κομμάτι κι επικεντρωνόμαστε και στο κομμάτι το ψυχολογικό και στο κομμάτι της πίεσης στην προπόνηση ώστε να το αναπτύξουμε αυτό και να δείξουμε ότι σταδιακά μπορούμε να βελτιωθούμε στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας και να γίνουμε πιο απειλητικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ