Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Πάφο σχολίασε την αναμέτρηση, ενώ μίλησε και για υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπο του από την κερκίδα της Πάφου, σε απάντηση στον προπονητή της Πάφου.
Οι δηλώσεις του: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, πολλές φάσεις, πολλές προϋποθέσεις και θα μπορούσαμε να πάμε με καλύτερο σκορ. Στο δεύτερο, παρότι πετύχαμε δεύτερο γκολ είχαμε λάθη στις πάσες και την αμυντική μας λειτουργία. Στο ποδόσφαιρο έχω δει πολλά πράγματα. Η Πάφος είναι επικίνδυνη ομάδα. Μετά το πρώτο γκολ το πίστεψε αρκετά και εκτός από 2-2 μείναμε και με δέκα και αυτό έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Οι παίκτες μου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο δεκάλεπτο και καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Νομίζω πως πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Πάφο που είναι μια καλή ομάδα».
Για την ένταση στην φυσούνα και για τα συνθήματα προς το πρόσωπο του είπε: «Απαντώ στον προπονητή (σ.σ. στον προπονητή της Πάφου) που ούτε καν τον ξέρω. Δίνω απαντήσεις μόνο σε όσους έχουν αξία, σε αυτούς που δεν έχουν δεν ασχολούμαι. Ναι, θα μιλήσω. Χαιρέτισα τον κόσμο. Δεν έκανα κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει στην Πάφο η μάνα μου. Προκάλεσα κανέναν εγώ; Ποιον προκάλεσα εγώ. Μια φορά πείτε και εσείς την αλήθεια. Σας αρέσει να ακούγεται 90 λεπτά “Δώνη δειλέ που… γιε;” Την επόμενη φορά που θα σας βρίζουν τη μάνα να προσκυνήσετε. Γεια σας».