aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔιπρόσωπος ΑΠΟΕΛ, δεν βλέπει ανταπόκριση ο Πουρσαϊτίδης…

Διπρόσωπος ΑΠΟΕΛ, δεν βλέπει ανταπόκριση ο Πουρσαϊτίδης…

Δύο πρόσωπα είχε ο ΑΠΟΕΛ στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «ΓΣΠ», μένοντας τελικά στην ισοπαλία με 1-1. Στο πρώτο μέρος οι γαλαζοκίτρινοι ήταν τα «αφεντικά» του αγώνα, είχαν τον έλεγχο της μπάλας και απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως με σουτ εκτός περιοχής.

Στο 22’ μάλιστα ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον κεντρικό αμυντικό Βινίσιους, που βρέθηκε σε θέση φορ και με πολύ όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Διαβάστε επίσης: Κβιλιτάια: «Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, δεν παρακίνησα Οκριασβίλι και Νταουσβίλι»

Η ομάδα της Λευκωσίας έψαξε το δεύτερο γκολ στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Την καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους επισκίασε ο τραυματισμός του Τορνίκε Οκριασβίλι στο 36’, ο οποίος ανάγκασε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να τον αντικαταστήσει με τον Δημήτρη Θεοδώρου.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε τραυματίας ο Οκριασβίλι

Πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ελλαδίτης τεχνικός πραγματοποίησε οκτώ ακόμα αλλαγές, οι οποίες όπως φάνηκε στη συνέχεια επηρέασαν τον ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΚ ανέβασε στροφές, πήρε τα ηνία του αγώνα και έφτανε στην περιοχή του Μιχαήλ με σχετική ευκολία, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση στο 77′ με τον Τιάγκο.

Διαβάστε επίσης: Πουρσαϊτίδης: «Κάποιοι δεν ανταποκρίνονται, από στιγμή σε στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη»

Ο «Πούρσα» είδε αρκετά από αυτά που ήθελε και έβγαλε τα συμπεράσματα του, ενώ χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, όπου δήλωσε αρχικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά και παράλληλα λυπημένος, που κάποιοι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν να μην ανταποκρίνονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ