aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔιπλό μετεγγραφικό «κτύπημα» με «βλαστάρια» Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

Διπλό μετεγγραφικό «κτύπημα» με «βλαστάρια» Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

Την απόκτηση των Μάριου Δημητρίου και Μάρκου Χαραλάμπους ανακοίνωσε η ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα της Κερύνειας «χτίζει» ομάδα για να διεκδικήσει άνοδο στην Α’ Κατηγορία και συνεχίζει το μετεγγραφικό ντεμαράζ.

Ο Δημητρίου άρχισε την καριέρα του από την Ομόνοια και ακολούθως έπαιξε σε Αλκή, Ερμή και Νέα Σαλαμίνα, ενώ ο Μάρκος Χαραλάμπους άρχισε την καριέρα του από τον ΑΠΟΕΛ και αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Λευκωσίας και Δόξα.

Οι σχετικές ανακοινώσεις

«Η ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ καλωσορίζει στην ομάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μάρκο Χαραλάμπους. Ο Μάρκος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας φέτος με την μορφή δανεισμού από την Δόξα Κατωκοπιάς. Η νέα προσθήκη φέρνει στην ομάδα εμπειρίες και ποιότητα πρώτης κατηγορίας. Ευχόμαστε στον Μάρκο καλή αρχή και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».

«Η ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ καλοσορίζει και επίσημα στην οικογένεια της τον 27χρονο δεξιό ακραίο Μάριο Δημητρίου. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έχει πλούσιο ιστορικό στην Α’ Κατηγορία αφού στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ομόνοια, την Αλκή και την Νέα Σαλαμίνα. Το ταλέντο και η όρεξη για ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με την εμπειρία του συνάδουν με τους φετινούς ψιλούς στόχους της ομάδας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της Κερυνειώτικης ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ