aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διπλό χτύπημα από την ομάδα του Πιέρου

O τραυματισμός του πρώτου σκόρερ Φεντερίκο Σανταντέρ στον επαναληπτικό με την Καραμπάχ, αλλά και η χάρτινη άμυνα στα πρώτα παιχνίδια υποχρέωναν την Κοπεγχάγη να καλύψει άμεσα αυτά τα συγκεκριμένα κενά, όπως είχατε διαβάσει στο SDNA.

Μέσα σε μία ημέρα, οι πρωταθλητές Δανίας έκλεισαν αυτές τις δύο τρύπες με σχετικά οικονομικό τρόπο και πλέον φουλάρουν για την απόκτηση και του Κάρλος Ζέκα.

Το πρώτο απόκτημα που ανακοινώθηκε το πρωί ήταν ο 29χρονος Αυστριακός σέντερ-φορ, Μάρτιν Πούσιτς ο οποίος ήρθε ως δανεικός από την Μίντιλαντ, ενώ μερικές ώρες αργότερα ακολούθησε ο εξαιρετικά ταλαντούχος Σλοβάκος αμυντικός Ντένις Βάβρο.

Ο 19χρονος Σλοβάκος που εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Κοπεγχάγης από τα πρόσφατα παιχνίδια με την Ζίλινα, αποκτήθηκε για 5 χρόνια, με τους Δανούς να εκτιμούν πως η μεταγραφή του κόστισε κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως τονίζουν τα Μ.Μ.Ε. της χώρας το άμεσο κλείσιμο των δύο αυτών υποθέσεων κάνει πλέον την ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν να ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του Κάρλος Ζέκα, αφού οι δύο αυτές προσθήκες ήταν σχετικά οικονομικές κάτι που αφήνει ένα σημαντικό κονδύλι για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ